ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Υποψίες για το Λιθουανία - Μάλτα

Υποψίες για το Λιθουανία - Μάλτα

Στο μικροσκόπιο της FIFA έχει μπει το παιχνίδι της Λιθουανίας με τη Μάλτα, που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ύποπτο προς χειραγώγηση το συγκεκριμένο παιχνίδι (VIDEO).

Το παιχνίδι της Λιθουανίας με τη Μάλτα που διεξήχθη στις 11 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0, είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στέλεχος της FIFA μπήκε στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι και ενημέρωσε τους παίκτες ότι υπάρχουν υποψίες λόγω του μεγάλου όγκου στοιχημάτων που είχε παιχτεί.

Ο Άντριου Χογκ (πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής) που κάθισε κάτω από τα δοκάρια στο εν λόγω ματς, ανέφερε: "Ήταν περίεργο και ένιωσα πολύ άβολα. Ήταν σα να μας κατηγορούσαν. Εγώ ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα κακό και δεν είχα ιδέα σε τι αναφέρονταν. Αλλά σκεφτόμουν πως αν τα έκανα σκ...ά, τότε ίσως να κατέληγα και στο αστυνομικό τμήμα.

Στα τέρματα που δέχθηκα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έκανα 3-4 καλές αποκρούσεις ,που δείχνουν ότι προσπάθησα για το καλύτερο. Δεν έχω τίποτα να κρύψω".

Πληροφορίες από την Π.Ο. της Μάλτας κάνουν λόγο για αποδείξεις ότι ορισμένοι γνώριζαν ότι η Λιθουανία θα επικρατούσε με δυο γκολ διαφορά, ενώ φέρονται να έγιναν πολύ υψηλά πονταρίσματα πριν το δεύτερο τέρμα. Μένει να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες που έχει ξεκινήσει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ