ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Υπονοεί "αντίο" από την Εθνική Χιλής ο Βιδάλ

Chile's Arturo Vidal waves at the fans at the start of a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Santiago, Chile, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Βιδάλ AP

Η Εθνική Χιλής αποκλείστηκε από το Μουντιάλ της Ρωσίας και ο Αρτούρο Βιδάλ άφησε να εννοηθεί ότι αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Διαβάστε το μήνυμα του 30χρονου χαφ.

Η Βραζιλία επικράτησε 3-0 της Χιλής και την άφησε εκτός Μουντιάλ. Το κλίμα στην κάτοχο του Copa America είναι βαρύ, η σύζυγος του Κλαούντιο Μπράβο προχώρησε σε καταγγελίες για τους παίκτες της "ρόχα" και ακολούθως ήταν η σειρά του Αρτούρο Βιδάλ να ανάψει... φωτιές.

Ο 30χρονος χαφ της Μπάγερν Μονάχου ανέβασε μήνυμα στα social media που διαχειρίζεται, με το οποίο άφησε να εννοηθεί ότι αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. "Σας ευχαριστώ όλους, για όλα. Όλα αυτά τα χρόνια μαζί, δείξαμε ότι με προσπάθεια και σκληρή δουλειά, όλα στη ζωή είναι πιθανά.

Με θρυμματισμένη ψυχή, αλλά την ίδια ώρα υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ". Αυτό έγραψε, συνοδευόμενο από μια εικόνα που δείχνει την Εθνική να σηκώνει τα τρόπαια του Copa America". Ο Βιδάλ κατέγραψε με τη Χιλή 98 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 23 γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν για την Εθνική Χιλής αποτελεί και ο προπονητής Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι έστειλε την Αργεντινή στο Μουντιάλ
Τέλος από την εθνική Χιλής ο Πίτσι
Έσπασε την τηλεόραση για τον αποκλεισμό της Χιλής
"Αλλοι προπόνηση, άλλοι πάρτι": οι καταγγελίες της κυρίας Μπράβο για τη Χιλή

(AP Photo/Luis Hidalgo)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ