ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Χώσιμο" Πίρλο σε Ιταλία και Βεντούρα

"Χώσιμο" Πίρλο σε Ιταλία και Βεντούρα

Η Ιταλία κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ έπειτα από 60 χρόνια και ο Αντρέα Πίρλο δεν χαρίστηκε στην "σκουάντρα ατζούρα" και στον προπονητή της, Τζαμπιέρο Βεντούρα. Τι δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

Μετά την ήττα με 1-0 στη Σουηδία, η οποία απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ, κάτι που αν συμβεί, θα αφήσει την Ιταλία για πρώτη φορά εκτός για πρώτη φορά μετά το 1958, ο Τζαμπιέρο Βεντούρα δεν χάνει την πίστη του και θεωρεί πως στη ρεβάνς του "San Siro" θα μιλήσει ο κόσμος και θα έρθει η ανατροπή.

Ο Αντρέα Πίρλο όμως δεν συμμερίζεται αυτή την αισιοδοξία μετά τα όσα είδε στο πρώτο παιχνίδι και επίσης δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού κατά της διαιτησίας.

Αυτές τις τρεις ημέρες που απομένουν για τη ρεβάνς, δεν θα είναι εύκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να δώσεις κίνητρα στην ομάδα, θα είναι ημέρες γεμάτες πίεση από τα μίντια. Οι παίκτες οφείλουν να δώσουν περισσότερα στο γήπεδο, ενώ μου φαίνεται μειωτικό για την ομάδα να κάνει επίθεση στους διαιτητές. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση.

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα κάποιες επαφές δεν σφυρίζονται, δεν είναι όπως στην Ιταλία όπου στην πρώτη επαφή υπάρχει σφύριγμα. "Ο κόσμος που θα βρεθεί στο San Siro θα κάνει αισθητή την παρουσία του όμως όλα αυτά τα χρόνια που παιζω ποδόσφαιρο δεν έχω δει να μπαίνει κάποιο γκολ από τις εξέδρες...", ανέφερε ο Πίρλο σε δηλώσεις του.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ