ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χωρίς Χούμελς η Γερμανία στον "τελικό" με Σουηδία

Mexico's Carlos Vela, left, fights for the ball with Germany's Mats Hummels during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Mexico's Carlos Vela, left, fights for the ball with Germany's Mats Hummels during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Ματς Χούμελς πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική Γερμανίας στον "τελικό" κόντρα στην αντίστοιχη της Σουηδίας, όπως παραδέχθηκε κι ο Γιόακιμ Λέβ.

"Τελικός" είναι όσον αφορά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση για την εθνική Γερμανίας η αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Σουηδίας (23/6, 21:00, live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr) στο Σότσι για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου.

Τα "πάντσερ" προέρχονται από την ήττα στην πρεμιέρα τους από το Μεξικό και δεν θέλουν να σκέφτονται νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, δεν θα έχει τον Ματς Χούμελς στον καταρτισμό των πλάνων του για τον περιορισμό των Μάρκους Μπεργκ κι Όλα Τόιβονεν.

"Πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να παίξει", υποστήριξε χαρακτηριστικά για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της ήττας (0-1) από το Μεξικό για την πρώτη αγωνιστική.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γερμανία - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ