ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χωρίς Κεντίρα και Εζίλ η Γερμανία, σύμφωνα με τη Bild

Mesut Oezil runs followed by Sami Khedira during a training session of the German team at the 2018 soccer World Cup in Vatutinki near Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Mesut Oezil runs followed by Sami Khedira during a training session of the German team at the 2018 soccer World Cup in Vatutinki near Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP IMAGES/AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Εζίλ και Κεντίρα και να χρησιμοποιήσει τους Ρούντι και Ρόις σύμφωνα με τη Bild.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (23/6) τη Σουηδία σε ένα ματς που θέλει μόνο τη νίκη, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Μεξικό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λεβ, προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και σύμφωνα με την Bild, εκτός αρχικού σχήματος θα μείνουν οι Εζίλ και Κεντίρα.

Στην θέση τους αναμένεται να παίξουν οι Ρούντι και Βέρνερ με τη Γερμανία να αλλάζει πιθανότατα και το σύστημα της, αφού θα αγωνιστεί με δυο καθαρόαιμους επιθετικούς. Υπενθυμίζεται ότι από το παιχνίδι θα απουσιάσει και ο τραυματίας, Χούμελς, του οποίου τη θέση στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Ρίντιγκερ.

Η ενδεκάδα της Γερμανίας: Νόιερ, Χέκτορ, Ρίντιγκερ, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Ρούντι, Κρόος, Ντράξλερ, Ρόις, Μίλερ, Βέρνερ.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/Michael Probst

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ