ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χουλτ: "Έριξαν αλλού την ευθύνη της ήττας"

Χουλτ: "Έριξαν αλλού την ευθύνη της ήττας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για τις κατηγορίες για ρατσισμό που αντιμετώπισε ο Μάρκους Μπεργκ στα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι και τόνισε ότι ο συμπαίκτης του το χειρίστηκε σωστά.

Για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες, ο Νίκλας Χουλτ υπερασπίστηκε στον Μάρκους Μπεργκ στον σουηδικό Τύπο, αναφορικά με τις κατηγορίες για ρατσισμό που του απέδωσαν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας και ο αριστερός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se" έκανε λόγο για ένα γελοίο περιστατικό.

"Έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί, αλλά δεν ήμουν κοντά στο περιστατικό, δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά το παιχνίδι. Ήταν περισσότερα αυτά που διαβάσαμε, παρά αυτά που καταγγέλθηκαν" ανέφερε αρχικά ο Χουλτ.

Έπειτα, εξήγησε: "Νομίζω πως είναι γελοίο. Τι να πούμε; Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ή γιατί διαφώνησαν, αν λογομάχησαν καθόλου. Νομίζω πως προσπάθησαν να ρίξουν οπουδήποτε αλλού την ευθύνη της ήττας".

Ο Χουλτ ρωτήθηκε πως χειρίστηκε ο Μπεργκ την κατάσταση: " Φυσικά, δεν θέλεις να εμπλακείς σε τέτοιου είδους κατηγορίες. Αλλά νομίζω πως το χειρίστηκε καλά. Συγκεντρώθηκε στο επόμενο παιχνίδι, είχαμε ακόμα ένα ματς κόντρα στην Μπρόντμπι. Καλύτερα να ρωτήσετε τoν ίδιο πώς ένιωσε, εγώ νομίζω πως το χειρίστηκε καλά"

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα: "Οι πρώτες προπονήσεις απαίτησαν πολλή ενέργεια και ήταν πολύ δυνατές. Πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να πάνε όλα καλά. Πολύ παίκτες αγωνίζονται μαζί από την Κ21 και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ. Οι περισσότεροι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ