ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χαμός σε sports cafe στο Λονδίνο στο γκολ του Κέιν!

England's Harry Kane is cheered by teammates after scoring during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
England's Harry Kane is cheered by teammates after scoring during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Όταν ο Χάρι Κέιν έκανε το 2-1 για την Αγγλία στο 90ο λεπτό και της χάρισε τη νίκη, στο μεγαλύτερο sports cafe στο Λονδίνο επικράτησε πανζουρλισμός από τους φίλους των "λιονταριών". (VIDEO)

Οι Άγγλοι ζουν και αναπνέουν για την εθνική τους ομάδα. Τη λατρεύουν, την ακολουθούν πιστά, την στηρίζουν στα καλά και στα άσχημα (που είναι περισσότερα). Ζούσαν όλοι τους με αγωνία το ματς με την Τυνησία. Το 1-1 φαινόταν ότι δεν θα άλλαζε και το ξεκίνημα στο Μουντιάλ δεν θα ήταν το ιδανικό.

Ο Χάρι Κέιν όμως είχε άλλη άποψη και με κεφαλιά στο 90' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γκάρεθ Σουθγκέιτ και σκόρπισε χαρά σε όλο το Νησί. Σε κάθε μαγαζί, σε κάθε παμπ, σε κάθε sports cafe όπως στο συγκεκριμένο στο Λονδίνο επικράτησε χαμός μόλις ο φορ της Τότεναμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

AP Photo/Thanassis Stavrakis

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ