ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!

Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!

Η Χιλή νίκησε με 2-0 την Βραζιλία, αλλά η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για τη ζώνη της Ν.Αμερικής ήταν η νίκη του Εκουαδόρ με 2-0 επί της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες. Η Βενεζουέλα έχασε με γκάφα του Μπαρόχα στο 85' (videos)

Η κάτοχος του Copa America 2015, Χιλή, ξεκίνησε τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 για τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής νικώντας με 2-0 την Βραζιλία, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν η εντός έδρας ήττα της Αργεντινής με 0-2 από το Εκουαδόρ.

Στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχώρησε τραυματίας μετά από ένα 20άλεπτο και σε συνδυασμό με την απουσία του Λιονέλ Μέσι τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους γηπεδούχους.

Το Εκουαδόρ άνοιξε το σκορ στο 81' με τον Φρίκσον Εράσο και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε ξανά, με τον Φελίπε Καϊσέδο να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στο Σαντιάγο της Χιλής η πρωταθλήτρια την ηπείρου (του Νοτίου μέρους δηλαδή) προηγήθηκε στο 72' με τον Εντουάρντο Βάργκας και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 90' από τον Αλέξις Σάντσες.

Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!

Νίκες για Κολομβία και Ουρουγουάη

Τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 για την ζώνη της Νοτίου Αμερικής ξεκίνησαν (χρονικά) με την Ουρουγουάη να επικρατεί με 2-0 στην Βολιβία.

Δύο αμυντικοί σκόραραν, οι Μαρτίν Κάσερες στο 10' και Ντιέγκο Γκοντίν στο 69', ενώ αργότερα η Κολομβία επικράτησε με το ίδιο σκορ του Περού, με τα γκολ του Τεόφιλο Γκουτιέρες στο 36' και του Καρδόνα στο 95'.

Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!
Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!

Μοιραίος ο Μπαρόχα για Βενεζουέλα

Ο Μπαρόχα της ΑΕΚ ήταν στο τέρμα για την Βενεζουέλα, δέχτηκε γκολ στο 85' από τον Ντέρλις Γκονσάλες και η Παραγουάη νίκησε με 1-0, ξεκινώντας με "διπλό".

Μόνο που το γκολ μπήκε από δική του γκάφα, καθώς αντιλήφθηκε αργά πως ο Βισκαρόντο του γύρισε την μπάλα με το στήθος, έχασε και την ισορροπια του και ο Ντέρλις Γκονσάλες σκόραρε σε κενό τέρμα!

Ήττες για Βραζιλία και Αργεντινή!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βολιβία - Ουρουγουάη 0-2 (10' Μαρτίν Κάσερες, 69' Γκοντίν)

Κολομβία - Περού 2-0 (36' Τεόφιλο Γκουτιέρες, 95' Καρδόνα)

Βενεζουέλα - Παραγουάη 0-1 (85' Ντέρλις Γκονσάλες)

Χιλή - Βραζιλία 2-0 (72' Εντουάρντο Βάργκας, 90' Αλέξις Σάντσες)

Αργεντινή - Εκουαδόρ 0-2 (81' Εράσο, 82' Καϊσέδο)

Οι συνθέσεις

ΧΙΛΗ (5-3-2): Μπράβο, Ίσλα, Φρανσίσκο Σίλβα (41' Μαρκ Γκονσάλες), Μεδέλ, Χάρα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας (82' Βίλτσες), Βιδάλ, Βαλδίβια (64' Ματίας Φερναντες), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ (36' Μαρκίνιος), Μαρσέλο, Ελίας, Λουίζ Γκουστάβο (82' Λούκας Λίμα), Οσκάρ, Ουίλιαν, Ντόουγκλας Κόστα, Χουλκ (77' Ρικάρντο Ολιβέιρα).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάγλια, Γκαράι, Οταμέντι, Μας, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (70' Λαβέτσι), Ντι Μαρία, Κορέα, Αγκουέρο (24' Τέβες).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Αλεξάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Εράσο, Αγιοβί, Νομπόα, Κινιόνες (75' Σεφούντο Καστίγιο), Βαλένσια, Χέφερσον Μοντέρο (77' Φιντέλ Μαρτίνες), Μπολάνιος, Καϊσέδο (84' Μένα).

ΒΟΛΙΒΙΑ: Βάκα, Σαμπιέρι, Μαρτέλο, Σεντένο, Τορίκο, Βεϊσάγκα, Ραούλ Κάστρο (46' Όσκαρ Ντίας), Τσουμασέρο (61' Λίσιο), Κάμπος (69' Ρούντι Καρντόσο), Άρσε, Ντουκ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μαρτίν Κάσερες, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Άλβαρο Περέιρα, Κορούχο, Άλβαρο Γκονσάλες, Κάρλος Σάντσες (74' Λοδέιρο), Κριστιάν Ροντρίγκες (38' Μαγιάδα), Στουάνι, Αμπέλ Ερνάντες (62' Ρολάν).

*κόκκινη 71' Τορίκο

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Άριας, Κριστιάν Σαπάτα, Μουρίγιο, Φέμπρα, Κάρλος Σάντσες, Γκουαρίν (65' Μεχία), Κουαδράδο, Καρδόνα, Μπάκα (93' Φαμπιάν Καστίγιο), Τεόφιλο Γκουτιέρες (76' Φαλκάο).

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο (79' Κριστιάν Ράμος), Άσκουες, Σέσπεδες, Μπαγιόν, Λομπατόν, Αντρέ Καρίγιο (82' Ουρτάδο), Κουέβα, Πισάρο (73' Ρέινα), Γκερέρο.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Μπαρόχα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Λουσένα, Σιτσέρο, Ρινκόν, Σέιχας, Χεφρέν (81' Μουρίγιο), Σέσαρ Γκονσάλες (62' Γκέρα), Φαλκόν (74' Χοσέφ Μαρτίνες), Ροντόν.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Άντονι Ροσάλες, Μπρούνο Βαλντές, Ντα Σίλβα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Σαμούδιο, Ορτίς (63' Βίκτορ Κάσερες), Ορτιγόσα, Ντέρλις Γκονσάλες, Έντγκαρ Μπενίτες, Μπάριος (86' Φάμπρο), Σανταντέρ (72' Μπομπαντίγια).

Χιλή - Βραζιλία 2-0

Αργεντινή - Εκουαδόρ 0-2

Κολομβία - Περού 2-0

Βολιβία - Ουρουγουάη 0-2

Βενεζουέλα - Παραγουάη 0-1

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ