ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βράνιες: "Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα"

13/09/2016 Greece Vs Bosnia Herzegovina, for FIFA World Cup 2018, qualifying round, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
13/09/2016 Greece Vs Bosnia Herzegovina, for FIFA World Cup 2018, qualifying round, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 13/09/2016 GREECE VS BOSNIA HERZEGOVINA, FOR FIFA WORLD CUP 2018, QUALIFYING ROUND, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Απειλητικό μήνυμα από τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υποσχέθηκε εκδίκηση στην Ελλάδα από πλευράς Βοσνίας στην Ζένιτσα στο ματς του β' γύρου. Για αθέμιτα μέσα από πλευράς Ελλάδας έκανε λόγο ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Ο Όγκνιεν Βράνιες θέλησε μέσω του λογαριασμου του στο Facebook να στείλει μήνυμα εκδίκησης στην Εθνική μας ομάδα ενόψει του αγώνα των δυο χωρών στην Ζένιτσα στον β' γύρο. Πόσταρε μια ομαδική φωτογραφία από το Καραϊσκάκη στο 1-1 με την γαλανόλευκη και έγραψε "Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα".

Για αθέμιτα μέσα από πλευράς Ελλάδας για να φτάσει στο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τερματοφύλακας της Βοσνίας, Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Συγκεκριμένα, τόνισε στα ΜΜΕ της χώρας του μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο:

"Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν τις αξιοποιήσαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καθαρά., αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά μέσα για να πάρεις το αποτέλεσμα και οι Έλληνες το έκαναν αυτό. Πάντως και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί τελικά να μην είναι άσχημος".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ