ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βούρκωσε ο Γκριεζμάν

France's Antoine Griezmann cries after winning 4-2 during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Antoine Griezmann cries after winning 4-2 during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Έκρηξη συναισθημάτων από τον Αντουάν Γκριεζμάν μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον σούπερ σταρ της Γαλλίας να βουρκώνει μπροστά στην κερκίδα των οπαδών των "μπλε" (VIDEO).

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έβαλε το... ποδαράκι του προκειμένου η Γαλλία να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου και να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Από τη δική του εκτέλεση φάουλ προήλθε το αυτογκόλ του Μάριο Μάντζουκιτς (στο 1-0), ενώ ήταν αυτός που εκτέλεσε σωστά το πέναλτι που κέρδισαν οι "μπλε" (για το 2-1).

AP Photo/Martin Meissner

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κροατία, ο μεσοεπιθετικός της Γαλλίας δεν κατάφερε να ελέγξει τα συναισθήματά του, με αποτέλεσμα να δακρύσει μπροστά στην κερκίδα των οπαδών των "μπλε":

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ