ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βοσνία - Κροατία συμμαχία για τα μπαράζ με την Ελλάδα

Βοσνία - Κροατία συμμαχία για τα μπαράζ με την Ελλάδα
Μπαζντάρεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι στη διάθεση της Κροατίας για τα μπαράζ με την Ελλάδα. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο για να αποκλειστεί η "γαλανόλευκη".

Η Βοσνία δεν κατάφερε να προκριθεί στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2018, αφού η Ελλάδα πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο και μαζί μία δεύτερη ευκαιρία για να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Ενδεχομένως το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες, λόγω (και) των επεισοδίων που έγιναν στη Ζένιτσα, να αποτελεί έναν λόγο παραπάνω για τη Βοσνία προκειμένου να δώσει τα... φώτα της στην Κροατία . Σε βάρος της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, υποστήριξε πως είναι στη διάθεση του συναδέλφου του της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, για οποιουδήποτε είδους βοήθεια εν όψει των δύο αγώνων. " Είμαι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε βοήθεια, χρειαστεί", ανέφερε σε πρώτο χρόνο σε ιστοσελίδα της χώρας του , για να προσθέσει πως " η Κροατία πρέπει να αποκλείσει την Ελλάδα και να πάει εκείνη στη Ρωσία. Η διαφορά στην ποιότητα αυτών των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι η Κροατία δεν θα έχει εύκολη αποστολή σε αυτά τα δύο παιχνίδια".

Πως αιτιολόγησε αυτή την άποψη; " Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα παίζει σφιχτά και οργανωμένα και ότι πολλές φορές οι Έλληνες προκαλούν μέσα στο παιχνίδι, αλλά η Κροατία πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αυτό. Είναι πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και δεν πρέπει καν να γίνεται συζήτηση για το αν θα περάσει εκείνη στο Μουντιάλ. Το παιχνίδι της Ελλάδας βασίζεται σε σκληρές μονομαχίες, που φτάνουν στα όρια του φανατισμού", ανέφερε χαρακτηριστικά για να καταλήξει:

" Αυτού του τύπου το παιχνίδι όμως δεν αρέσει στους αληθινούς φίλους του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα παίζει μόνο αμυντικά επί 90 λεπτά, φθείρει ψυχικά και σωματικά τον αντίπαλο και μπορεί σε μία ευκαιρία να σκοράρει. Η Κροατία έχει την απόλυτη υποστήριξή μου".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ