ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEOS: Μπουκάλι με νερό στον Σαμπαόλι και υβριστικά συνθήματα

Argentina coach Jorge Sampaoli reacts during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. Croatia won 3-0. (AP Photo/Petr David Josek)
Σαμπαόλι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Οι οπαδοί της Αργεντινής εξοργίστηκαν με τον Χόρχε Σαμπαόλι, στον οποίο πέταξαν μπουκάλι με νερό μετά το τρίτο γκολ της Κροατίας. Ο προπονητής της "αλμπισελέστε" έγινε δέκτης υβριστικών συνθημάτων στο "Nizhny Novgorod". (VIDEOS)

Έξω φρενών έγιναν οι οπαδοί της Αργεντινής με τον Χόρχε Σαμπαόλι. Το 0-3 από την Κροατία δεν μπορούσαν να το χωνέψουν οι φίλοι της "αλμπισελέστε", οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του προπονητή, μετά το 0-3 από την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Είσαι πουτ@@@ς γιος, πουτ@@@ η μάνα που σε γέννησε" φώναζαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Αργεντινής. Μάλιστα, όταν ο Ίβαν Ράκιτιτς έκανε το 3-0 για την Κροατία, στον 58χρονο τεχνικό εκσφενδόνισαν ένα μπουκάλι με νερό.

Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους Αργεντινούς υποστηρικτές, προκειμένου να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.


(AP Photo/Petr David Josek)

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ