ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το χαμένο πέναλτι του Μέσι κόντρα στην Ισλανδία

Iceland goalkeeper Hannes Halldorsson saves a penalty attempt by Argentina's Lionel Messi during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Iceland goalkeeper Hannes Halldorsson saves a penalty attempt by Argentina's Lionel Messi during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης Αργεντινή - Ισλανδία και με το σκορ στο 1-1, ο Λιονέλ Μέσι από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χάλντορσον, στο πέναλτι που κέρδισε ο Μέσα.

Στην πρεμιέρα του Group D για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, Αργεντινή και Ισλανδία αναμετρήθηκαν στο Otkrytiye Arena της Μόσχας.

Ο Αγκουέρο στο 19' έδωσε το προβάδισμα στους Αργεντίνους και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των Ισλανδών δια ποδός Φινμπόγκασον.

Με το σκορ στο 1-1, ο Μέσα κέρδισε πέναλτι στο 63', με τον Μέσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Ένα λεπτό αργότερα ο σταρ της "αλμπισελέστε" πήρε φορά και με το αριστερό προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Χάλντορσον.

Το χτύπημα δεν ήταν καλό και ο γκολκίπερ της Ισλανδίας κατέφερε να απομακρύνει, κρατώντας όρθια την ομάδα του. Δείτε το βίντεο:

AP Photo/Rebecca Blackwell

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ