ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το σύνθημα των Αργεντινών στη Ρωσία

Argentina fans cheer prior to the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Argentina fans cheer prior to the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Οι οπαδοί της Αργεντινής έχουν ήδη καταφθάσει στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και με τα συνθήματά τους δίνουν ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση. (VIDEOS)

Ζουν και αναπνέουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο οι φίλοι της Αργεντινής. Αρκετοί έχουν ήδη φτάσει στη Ρωσία και περιμένουν με ανυπομονησία να αρχίσουν τα παιχνίδια της "αλμπισελέστε", η οποία κάνει αρχή το Σάββατο (16/6) με την Ισλανδία.

Στο προηγούμενο Μουντιάλ η Αργεντινή ηττήθηκε από τη Γερμανία στον τελικό και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, οι φίλοι της θέλουν να φτάσουν στην κορυφή. Δείτε στα παρακάτω videos συνθήματα που φωνάζουν στους δρόμους της Ρωσίας, λίγες μέρες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι.

Η ελληνική μετάφραση του συνθήματος: "Αυτός ο τρελός λαός τα αφήνει όλα για το Κύπελλο

Αυτός ο τρελός λαός που έχει τον Μέσι και τον Μαραντόνα

Δείξτε τ' αρχ@@@α σας και πάμε στον πόλεμο Αργεντινή

Δείξτε τ' αρχ@@@α σας και πάμε στον πόλεμο παίκτες

Φέτος πρέπει να τα καταφέρουμε

ήρθαμε όλοι στην Ρωσία για να γίνουμε πρωταθλητές

Πάμε Αργεντινή

Ξέρεις ότι σ' αγαπάω

Σήμερα πρέπει να νικήσουμε για να είμαστε πρώτοι".

AP Photo/Francisco Seco

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ