ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το γκολ του Οσάκο για το 2-1 της Ιαπωνίας

Japan's Yuya Osako celebrates scoring his side's second goal during the group H match against Colombia at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Japan's Yuya Osako celebrates scoring his side's second goal during the group H match against Colombia at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Από εκτέλεση κόρνερ του Χόντα από αριστερά, ο Οσάκο κέρδισε την μάχη των αιθέρων και σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Ιαπωνίας κόντρα στην Κολομβία.

Στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, Κολομβία και Ιαπωνία αναμετρήθηκαν στο Mordovia Arena του Σαράνσκ.

Ο Σάντσες αποβλήθηκε στο 3', ο Καγκάβα με εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ιάπωνες στο 6' και ο Κιντέρο ισοφάρισε για τους Κολομβιανούς με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 39'.

Στο 73', από εκτέλεση κόρνερ του Χόντα, ο Οσάκο κέρδισε την μάχη των αιθέρων και σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Ιαπωνίας στην αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο:

AP Photo/Eugene Hoshiko

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ