ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το απίστευτο αυτογκόλ της Αιγύπτου

VIDEO: Το απίστευτο αυτογκόλ της Αιγύπτου
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Ρωσία προηγήθηκε της Αιγύπτου με ένα πολύ τυχερό γκολ που σημείωσε ο Αχμέντ Φατχί στη... λάθος εστία.

Τυχερή στάθηκε η Ρωσία στην αναμέτρηση της Αιγύπτου με την οποία άνοιξε η "αυλαία" της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Με την έναρξη του 2ου μέρους και συγκεκριμένα στο 47', ο Αλεκσάντρ Γκολόβιν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μοχάμεντ ελ Σενάουι απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε προς το μέρος του Αρτέμ Τζιούμπα τον οποίο "φρουρούσε" ο Αχμέντ Φατχί και για να μην πάρει την μπάλα, ο Αιγύπτιος αμυντικός έκανε ένα τάκλιν.

Η μπάλα εξοστρακίστηκε άτσαλα στο πόδι του και πήρε πολύ περίεργα φάλτσα, που της έδωσαν κατεύθυνση προς την εστία του Ελ Σενάουι. Ο τερματοφύλακας των "Φαραώ" απέτυχε να φτάσει την μπάλα, η οποία κατέληξε στην αριστερή κάτω γωνία του.

Στο 59ο λεπτό, ο Ντένις Τσερίσεβ έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα γκολ, αφού σκόραρε κόντρα στην Αίγυπτο και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, φτάνοντας τα τρία γκολ στο τουρνουά.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αρτέμ Τζιούμπα έκανε τρία τα γκολ της χώρας του με κοντινό σουτ, "κλειδώνοντας" τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ