ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Η πώρωση του Κριστιάνο Ρονάντο με το σφύριγμα της λήξης

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates his side's equalizing goal during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates his side's equalizing goal during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε με το σφύριγμα της λήξης του συναρπαστικού αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισπανία. Έβαλε τρία γκολ στο 3-3 με τη "φούρια ρόχα" και στο φινάλε πωρώθηκε. (VIDEO)

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φοβερού αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισπανία στο ντέρμπι του 2ου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο τελικό 3-3 και με το σφύριγμα της λήξης του Ιταλού Τζανλούκα Ρόκι ξέσπασε.

Δείτε τις αντιδράσεις του σπουδαίου Πορτογάλου επιθετικού, λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο Σότσι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO: Χατ - τρικ με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γηραιότερος που κάνει χατ τρικ σε Παγκόσμιο Κύπελλο
Ισοπαλία για Ισπανία και Πορτογαλία με χατ τρικ του Ρονάλντο
Ισοφάρισε τον... εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

(AP Photo/Francisco Seco)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ