ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Η μεγάλη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ και το ακυρωθέν γκολ του Ιράν

Iran's Karim Ansarifard, et vies for the ball with Spain's Dani Carvajal during the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Iran's Karim Ansarifard, et vies for the ball with Spain's Dani Carvajal during the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) (AP PHOTO/SERGEI GRITS)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για το Ιράν απέναντι στην Ισπανία. Λίγο αργότερα, ακυρώθηκε γκολ για τους Ασιάτες. (VIDEOS)

Στο 53ο λεπτό του αγώνα Ιράν - Ισπανία, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφτασε μια... ανάσα από το να γράψει το 1-0 για την εθνική του ομάδα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα.

Δείτε την προσπάθεια του 28χρονου στράικερ:

Ακριβώς ένα λεπτό μετά, ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε το προβάδισμα στην Ισπανία, αλλά οι Ιρανοί δεν το έβαλαν κάτω. Στο 62' ο Εζατολάχι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά με τη χρήση του VAR o διαιτητής Αντρές Κούνια από την Ουρουγουάη καταλόγισε οφσάιντ.

(AP Photo/Sergei Grits)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ιράν - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ