ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Έντονος διάλογος Λοπετέγκι - Ιέρο στην προπόνηση της Ισπανίας

VIDEO: Έντονος διάλογος Λοπετέγκι - Ιέρο στην προπόνηση της Ισπανίας

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο, κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Τζουλέν Λοπετέγκι, είχαν έντονη συνομιλία στο Κρασνοντάρ μετά την ανακοίνωσης πρόσληψης του δεύτερου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. (VIDEO)

Η εθνική Ισπανίας βρίσκεται δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη δίνη της κρίσης που προκάλεσε η πρόσληψη του Τζουλέν Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κρίση είναι τόσο βαθιά, που ο Βάσκος προπονητής ενδέχεται ν' απολυθεί άμεσα και να μην είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της "φούρια ρόχα" την Παρασκευή 15 Ιουνίου (21:00) στο "Olimpiyskiy Stadion" του Σότσι με αντίπαλο την Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Τα σημάδια είχαν φανεί από την προπόνηση της Τρίτης (12/6). Στην προπόνηση, στο Κρασνοντάρ, ο Τζουλέν Λοπετέγκι κι ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ισπανίας (και πρώην αρχηγός των "μερένγκες"), Φερνάντο Ιέρο, είχαν έντονη συνομιλία με αντικείμενο το timing της ανακοίνωσης πρόσληψής του από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Δείτε το χαρακτηριστικό video από το Telecinco:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Paul White, File

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ