ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Αποθεώνουν Μασούντ οι Ιρανοί στη Ρωσία

Iran's Masoud Shojaei during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Masoud Shojaei during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP

Το Sport24.gr βρίσκεται στη Μόσχα και σας μεταφέρει την αποθέωση των Ιρανών που επισκέφτηκαν τη ρωσική πρωτεύουσα για το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον συμπατριώτη τους μέσο της ΑΕΚ κι αρχηγό της εθνικής ομάδας, Μασούντ Σοτζέι. (VIDEO)

Όλο και περισσότερες σημαίες του Ιράν κάνουν την εμφάνισή τους στη Μόσχα. Άλλωστε, σε δύο ημέρες (15/6, 18:00) η εθνική ομάδα της χώρας κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αντίπαλο το Μαρόκο στην Αγία Πετρούπολη, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Sport24.gr βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα και σας μεταφέρει την αποθέωση που γνώρισε ο Ιρανός μέσος της ΑΕΚ, Μασούντ Σοτζέι, από τους συμπατριώτες του. Με τραγούδια και συνθήματα αποθέωσαν τον μέσο της Ένωσης, ο οποίος επέστρεψε στην εθνική ομάδα ύστερα από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κάρλος Κεϊρόζ.

Υπενθυμίζεται ότι έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα, ως "κύρωση" για τη συμμετοχή του στο ματς του Πανιωνίου με τη Μακάμπι για το προκριματικά του Europa League της περασμένη σεζόν. Παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των συμπατριωτών του.

Η δημοφιλία του ξεπερνά τους συμπαίκτες του και συμπατριώτες του (του Ολυμπιακού), Καρίμ Ανσαριφάρντ κι Εχσάν Χατζισαφί, καθώς σε σχετική ερώτηση που έγινε, η απάντηση που λάβαμε ήταν: "Είναι ο αρχηγός μας. Ο πιο διάσημος από τους τρεις που αγωνίζονται στην Ελλάδα".

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo

`
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ