ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τζεμαΐλι: "Η Πορτογαλία ήταν τυχερή στο Euro"

Τζεμαΐλι: "Η Πορτογαλία ήταν τυχερή στο Euro"

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση της Ελβετίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ο Μπλερίμ Τζεμαΐλι τόνισε πως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έφτασε στην κατάκτηση του Euro με αρκετή δόση τύχης.

Η Ελβετία υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (06/09) την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο μέσος των Ελβετών, Μπλερίμ Τζεμαΐλι παραχώρησε συνέντευξη στα Μέσα της πατρίδας του και τόνισε πως δεν φοβάται την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα, ο έμπειρος χαφ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι Πορτογάλοι έφτασαν στην κατάκτηση του Euro με αρκετή δόση τύχης.

"Ειλικρινά, δεν φοβάμαι το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Πορτογαλία ήταν τυχερή κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Προκρίθηκε στους "16" της διοργάνωσης με μόλις τρεις βαθμούς", υποστήριξε αρχικά ο 30χρονο άσος, ενώ για το γεγονός πως η Ελβετία στέκεται καλά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους:

"Ήμασταν δυσκολοκατάβλητοι αντίπαλοι απέναντι σε μεγάλες ομάδες φέτος. Καταφέραμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, όχι μόνο κόντρα στη Γαλλία, αλλά κι απέναντι στο Βέλγιο στη Γενεύη. Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, θα τους αφήσουμε την μπάλα και θα περιμένουμε".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ