ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι τρομερές κομπίνες των Άγγλων στο Μουντιάλ

Οι τρομερές κομπίνες των Άγγλων στο Μουντιάλ

Η Αγγλία έχει σημειώσει τέσσερα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα οποία έχουν προέλθει από εξαιρετικές κομπίνες, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τζον Στόουνς και Τζόρνταν Χέντερσον. (VIDEOS)

Η Αγγλία δείχνει ιδιαίτερα προετοιμασμένη στο κομμάτι των στημένων φάσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά τα δύο γκολ που σημείωσαν απέναντι στην Τυνησία και τα οποία προήλθαν από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχαν άλλα δύο απέναντι στον Παναμά με εξαιρετικές κομπίνες.

Στο 9ο λεπτό, ο Τζον Στόουνς άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίραν Τρίπιερ, με τον στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι να εκμεταλλεύεται τέσσερα(!) σκριν των συμπαικτών του, τα οποία τον απελευθέρωσαν απ' το μαρκάρισμα των αμυντικών του Παναμά.

Από τρομερή κομπίνα προήλθε και το τέταρτο γκολ των "τριών λιονταριών" με σκόρερ και πάλι τον Τζον Στόουνς. Ο Κίραν Τρίπιερ εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ στον Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Χάρι Κέιν πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ραχίμ Στέρλινγκ τη δεύτερη, ο Πενέδο απέκρουσε, αλλά ο Στόουνς πήρε το... ριμπάουντ και διαμόρφωσε το 4-0 για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χέντερσον, όπως αποδεικνύεται, έχει καθοριστικό ρόλο στις κομπίνες της Αγγλίας, αφού η δική του, εξαιρετική κίνηση μακριά απ' την μπάλα, ήταν καταλυτική προκειμένου ο Στόουνς να πάρει ανενόχλητος την κεφαλιά, απ' την οποία ξεκίνησε το πρώτο τέρμα κόντρα στους Τυνήσιους.

Θυμηθείτε τα δύο γκολ κόντρα στην Τυνησία:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ