ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Τρέμουν" μήπως χάσουν τον ημιτελικό οι Κροάτες πυροσβέστες (VIDEO)

"Τρέμουν" μήπως χάσουν τον ημιτελικό οι Κροάτες πυροσβέστες (VIDEO)

Κροάτες πυροσβέστες έχασαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Ρωσία και υπό το φόβο να συμβεί το ίδιο με την Αγγλία απόψε, έδωσαν οδηγίες πυρασφάλειας στους συμπατριώτες τους. (VIDEO)

Προ ημερών η Κροατία απέκλεισε τη Ρωσία από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα πέναλτι. Κροάτες πυροσβέστες παρακολουθούσαν καθηλωμένοι τη διαδικασία, όταν τους κάλεσε το καθήκον, με αποτέλεσμα να χάσουν τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Μάλιστα διέρρευσε και VIDEO που τους δείχνει να ετοιμάζονται όπως - όπως για να μπουν στα οχήματα, χάνοντας το σπουδαίο ματς την κρίσιμη στιγμή.

Υπό το φόβο να τους προκύψει κάτι ανάλογο απόψε το βράδυ (21.00), όταν η εθνική Κροατίας αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Αγγλία, οι πυροσβέστες έδωσαν οδηγίες στους συμπατριώτες τους για πυρασφάλεια. "Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε φακούς και πυροτεχνήματα. Σας παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί με τις φωτοβολίδες σας απόψε.

Όχι μόνο θα μπορούσατε να βλάψετε κάποιον, αλλά η αμέλειά σας θα αναγκάσει τους πυροσβέστες σας να χάσουν μια αξέχαστη ποδοσφαιρική στιγμή" ανέφεραν οι πυροσβέστες.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους ημιτελικούς! Κροατία - Αγγλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ