ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Τρελάθηκε" ο Παναμέζος εκφωνητής στο γκολ πρόκρισης

Panama's coach Hernan Dario Gomez, from Colombia, celebrates with his player Roman Torres who scored his team's second goal, after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Costa Rica in Panama City, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Panama's coach Hernan Dario Gomez, from Colombia, celebrates with his player Roman Torres who scored his team's second goal, after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Costa Rica in Panama City, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Arnulfo Franco) AP PHOTO/ARNULFO FRANCO

Η εθνική Παναμά προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ με τον σπίκερ να παρασύρεται από το συναίσθημα της στιγμής στο γκολ της νίκης από τον Ρομάν Τόρες.

Ο Παναμάς νίκησε 2-1 την Κόστα Ρίκα, έφθασε τους 13 βαθμούς, κατέκτησε την τρίτη θέση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπορεί όλοι να έχουν επικεντρωθεί στο "σκανδαλώδες" γκολ της ισοφάρισης - το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή - αλλά την ιστορική επιτυχία των Παναμέζων "υπέγραψε" ο Ρομάν Τόρες με το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό.

Το ντελίριο ενθουσιασμού για τη νίκη και την πρόκριση παρέσυρε και τον σπίκερ της παναμέζικης τηλεόρασης, καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Δείτε το παρακάτω video κι ακούστε την περιγραφή:

Photo credits: AP Photo/Arnulfo Franco

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ