ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τόιβονεν σε Μπονούτσι: "Καλωσήρθες στη Σουηδία"

Τόιβονεν σε Μπονούτσι: "Καλωσήρθες στη Σουηδία"

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υποστήριξε ότι ο Όλα Τόιβονεν θα έπρεπε να αποβληθεί για το χτύπημα που δέχθηκε στη μύτη και ο μέσος της Τουλούζ τον καλωσόρισε στη Σουηδία.

Με γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον η Σουηδία νίκησε 1-0 την Ιταλία στο "Friends Arena" της Σόλνα, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 (η ρεβάνς στο "San Siro" την Δευτέρα στις 21:45).

Ωστόσο, ο Τούρκος διαιτητής της αναμέτρησης, Τσουνέιτ Τσακίρ, έχασε αρκετές φάσεις με γηπεδούχους και (κυρίως) φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα. Ο Μπονούτσι υποστήριξε ότι ο Τόιβονεν του έσπασε τη μύτη κι έπρεπε να αποβληθεί για να πάρει την απάντησή του από τον Σουηδό.

"Έσπασε τη μύτη μου μετά από 30 δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο Τόιβονεν θα έπρεπε να έχει αποβληθεί", υποστήριξε ο Ιταλός διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, Λεονάρντο Μπονούτσι, στο Sky.

Ο 31χρονος Σουηδός μέσος της Τουλούζ, Όλα Τόιβονεν, ρωτήθηκε σχετικά από συμπατριώτες του δημοσιογράφους κι απάντησε στις κατηγορίες του αντιπάλου του: "Καλωσήρθε στη Σουηδία. Συμβαίνουν αυτά. Είπαμε ότι θα έπρεπε από την αρχή να κερδίσουμε τις μονομαχίες και να τους κρατήσουμε πίσω. Αλλά συνολικά δεν ήταν καλό ματς, ήταν ματς που θύμισε πόλεμο".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ