ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το Βέλγιο έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο του 2016!

Belgium's Kevin De Bruyne, center, celebrates after scoring his side's second goal during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Kevin De Bruyne, center, celebrates after scoring his side's second goal during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα το Βέλγιο για 24 σερί αγώνες. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν σε διεθνές φιλικό πριν περίπου δυο χρόνια.

Στα ημιτελικά του Μουντιάλ προκρίθηκε το Βέλγιο, μετά τη νίκη του με 2-1 απέναντι στη Βραζιλία, που ήταν για πολλούς το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έπαιξε άψογα στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε 2-0, άντεξε στην πίεση της σελεσάο στο δεύτερο και πανηγύρισε το εισιτήριο για την 4άδα της διοργάνωσης.

Η αήττητη κούρσα του Βελγίου αυξήθηκε στο 24-0. Τελευταία φορά που οι "κόκκινοι διάβολοι" έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο, ήταν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016, όταν έχασαν 2-0 σε διεθνές φιλικό από την Ισπανία. Ανώδυνη ήττα και αυτή...

Από τότε μέχρι σήμερα, το Βέλγιο έχει μετρήσει 24 διαδοχικές αήττητες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ, την τελική φάση και τα φιλικά. Μάλιστα, έπαιξε δυο φορές με την Ελλάδα και οι δυο εθνικές έφεραν 1-1 στις Βρυξέλλες (ισοφάρισε στο 88' ο Λουκακού) και οι Βέλγοι νίκησαν 2-1 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

AP Photo/Frank Augstein

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ