ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το τυχερό γκολ του Κέιν που τον έβαλε στη λίστα με τους κορυφαίους (VIDEO)

England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP IMAGES/AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε με τυχερό τρόπο το 6-0 στο Αγγλία-Παναμάς, έκανε χατ τρικ, και έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Άγγλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς.

Με ένα πολύ τυχερό τρόπο ο Χάρι Κέιν στο 62' της αναμέτρησης με τον Παναμά έκανε το 6-0 και πέτυχε χατ τρικ έχοντας προηγουμένως ευστοχήσει και σε δυο πέναλτι.

Με το γκολ που πέτυχε από σπόντα, ο επιθετικός της Τότεναμ, μετά από σουτ του Λόφτους Τσικ, έφτασε τα τρία στην αναμέτρηση με τον Παναμά και έγραψε το όνομα του σε μια πολύ μικρή λίστα.

Σε αυτή που βρίσκονταν μόλις δυο συμπατριώτες του έως τώρα, που επίσης είχαν πετύχει χατ τρικ, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος για τους Τζεφ Χαρστ (στον τελικό του 1966) και Γκάρι Λίνεκερ (απέναντι στην Πολωνία το 1986).

Μάλιστα ο Κέιν μετά το γκολ του αντικαταστάθηκε και έχασε έτσι την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός Άγγλος με τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ