ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το tweet του Πελέ για τον Κιλιάν Εμπαπέ

FILE - In this March 20, 2015 file photo, Brazilian soccer legend Pele smiles during a media opportunity at a restaurant in London. Pele said on Friday, Aug. 5, 2016 that his poor health will keep him from attending the opening ceremony of the Rio Olympics.  (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
FILE - In this March 20, 2015 file photo, Brazilian soccer legend Pele smiles during a media opportunity at a restaurant in London. Pele said on Friday, Aug. 5, 2016 that his poor health will keep him from attending the opening ceremony of the Rio Olympics. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File) AP IMAGES/AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, FILE

Ο Πελέ θέλησε να συγχαρεί τον Κιλιάν Εμπαπέ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου λέγοντας πως αν συνεχίσει έτσι τότε θα τον αναγκάσει να βάλει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη συμμετοχή του στον τελικό μπήκε σε μια λίστα τριών μόλις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε τόσο νεαρή ηλικία σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγη ώρα αργότερα με το γκολ που σημείωσε μπήκε σε ακόμη μια λίστα με τη συμμετοχή μόλις δυο ποδοσφαιριστών καθώς έγινε ο νεότερος που σκοράρει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τον Πελέ.

Ενώ φυσικά με την κατάκτηση του τροπαίου επίσης μαζί με τον Πελέ και τον Μπέργκομι είναι οι δυο νεαρότεροι παίκτες στην ιστορία που έχουν πάρει Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για αυτό και λίγη ώρα μετά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στην Γαλλία ο Πελέ με τον δικό του τρόπο θέλησε να αποθεώσει και να δώσει συγχαρητήρια στον Εμπαπέ για τα επιτεύγματα του.

Ο παλαίμαχος μέσος έγραψε στο twitter: "Εάν ο Κιλιάν συνεχίζει να ισοφαρίζει τα ρεκόρ μου με αυτό τον τρόπο τότε ίσως πρέπει να ξεσκονίσω τα παπούτσια μου ξανά".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ