ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το τρομερό tweet του Μουσείου του Λούβρου για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία!

French players celebrate after winning 4-2 in the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Saturday, July 14, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
French players celebrate after winning 4-2 in the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Saturday, July 14, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Οι διαχειριστές του twitter account του Μουσείου του Λούβρου έκαναν το καλύτερο "τιτίβισμα" για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, χρησιμοποιώντας τη "Μόνα Λίζα"! (PHOTO)

Η Γαλλία επικράτησε με 4-2 της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πανηγύρισε - μετά από 20 χρόνια - ξανά την κατάκτηση του τροπαίου! Ο Γκριεζμάν, ο Πογκμπά, ο Εμπαπέ και η παρέα τους "ανάγκασαν" τους Γάλλους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν έξαλλα την επιτυχία της χώρας τους.

Tην ώρα που η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ σήκωνε το τρόπαιο μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, οι διαχειριστές του twitter account του Μουσείου του Λούβρου, σε μια στιγμή τρομερής έμπνευσης, έκαναν το καλύτερο tweet για τους "μπλε".

Ένα "συγχαρητήρια στην εθνική Γαλλίας για τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο" και μια φωτογραφία του διασημότερου πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, της "Μόνα Λίζα" με φανέλα της Γαλλίας αρκούσε.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ