ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το πρώτο πέναλτι που ακυρώνεται λόγω VAR είναι εις βάρος του Νεϊμάρ (VIDEO)

Το πρώτο πέναλτι που ακυρώνεται λόγω VAR είναι εις βάρος του Νεϊμάρ (VIDEO)
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Μπιορν Κάιπερς καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Νεϊμάρ στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης Βραζιλία - Κόστα Ρίκα, ωστόσο το πήρε πίσω όταν είδε τη φάση σε video.

Ο Νεϊμάρ μαζί με εκατομμύρια φιλάθλων από τη Βραζιλία και όλον τον πλανήτη πανηγύρισαν όταν ο Μπιορν Κάιπερς έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα και καταλόγισε πέναλτι στη φάση του 78ου λεπτού με την Κόστα Ρίκα. Ο Ολλανδός διαιτητής έκρινε πως το άγγιγμα του Χιανκάρλο Γκονσάλες στον Βραζιλιάνο αστέρα έξω από τη μικρή περιοχή ήταν παράβαση κανονισμών.

Ωστόσο, η καινοτομία του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, η δυνατότητα χρήσης VAR, έφερε διαφορετικό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά αντιστράφηκαν τα δεδομένα και από εκεί που οι διαιτητές καταλόγιζαν πέναλτι μετά από εξέταση video, τώρα ο Ολλανδός διαιτητής πήρε πίσω το σφύριγμά του.

Ο Κάιπερς έκρινε ότι η αντίδραση του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν υπερβολική και πήρε πίσω την απόφασή του, με συνέπεια το αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να παραμείνει 0-0.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ