ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το πικρόχολο σχόλιο του Λίνεκερ για αποκλεισμό ΗΠΑ και... Τραμπ

Gary Lineker poses for photographers upon arrival at the Royal Television Society Programme Awards at Grosvenor Hotel in central London, Tuesday, March 17, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Gary Lineker poses for photographers upon arrival at the Royal Television Society Programme Awards at Grosvenor Hotel in central London, Tuesday, March 17, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Γκάρι Λίνεκερ σχολίασε με καυστικό τρόπο την αδυναμία των ΗΠΑ να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ λόγω... Ρωσίας.

Οι ΗΠΑ γνώρισαν ήττα-σοκ με 2-1 απ' το αδιάφορο Τρίνινταντ, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν απ' την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το "κάζο" της ομάδας του Μπρους Αρίνα σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο απ' τον Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος, μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στον Ντόναλντ Τραμπ λόγω... Ρωσίας

"Τι λες τώρα. Οι ΗΠΑ κατάφεραν το ακατόρθωτο. Απέτυχαν να προκριθούν απ' την προκριματική φάση του CONCACAF και δεν θα βρίσκονται στη Ρωσία. Ο Τραμπ θα πρέπει να είναι συντετριμμένος", αναφέρει το tweet του παλαίμαχου διεθνή Άγγλου επιθετικού.

Βέβαια, η ανάρτησή του δεν έμεινε ασχολίαστη, με ένα χρήστη να του απαντά με ειρωνικό τρόπο: "Πιο ακατόρθωτο απ' την αδυναμία της Αγγλίας να προκριθεί στο Μουντιάλ του 1994 που έγινε στις ΗΠΑ;".

Ο Λίνεκερ δεν έχασε την ευκαιρία και του απάντησε: "Λοιπόν, δεν θέλω να ρίξω αλάτι στην πληγή, αλλά ήταν η Ολλανδία όχι το Τρίνινταντ & Τομπάγκο", με τον χρήση να επανέρχεται με φανερή διάθεση... συμβιβασμού: "(αναστεναγμός). Δίκαιο".

Δείτε τη... στιχομυθία:

Το πικρόχολο σχόλιο του Λίνεκερ για αποκλεισμό ΗΠΑ και... Τραμπ

Photo Credits: Photo by Joel Ryan/Invision/AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ