ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το μήνυμα της συζύγου του Μέσι για το χαμένο πέναλτι

Argentina's Lionel Messi covers his face during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi covers his face during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Η σύζυγος του Μέσι φρόντισε να τον εμψυχώσει μετά το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Ισλανδία. Πώς; Μία φωτογραφία αρκούσε.

Το χαμένο πέναλτι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ισλανδία , που κόστισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Αργεντινή φέρεται να... στοιχειώνει (προς το παρόν τουλάχιστον) τον Λιονέλ Μέσι.

Ο ηγέτης της "αλμπισελέστε" δέχθηκε δριμεία κριτική για την αποτυχία του από την άσπρη βούλα, με τη σύζυγό του να στέλνει το δικό της μήνυμα στήριξης. Μία φωτογραφία και μια ατάκα αρκούσαν για να του δώσουν δύναμη, αλλά και να πάρουν περίπου 1.500.000 likes στο Instagram.

" Πάντα μαζί και τώρα ακόμη περισσότερο", έγραψε ως λεζάντα η Αντονέλα Ροκούτσο για τον αγαπημένο της, στη φωτογραφία που τους δείχνει μαζί με τα τρία παιδιά τους.

AP Photo/Ricardo Mazalan

Siempre Juntos y con Vos mas que nunca

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ