ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το μήνυμα στήριξης του Μαραντόνα στην Εθνική Αργεντινής

Former soccer star Diego Maradona, right, cheers Argentina's team as he attends the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona, right, cheers Argentina's team as he attends the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με την Ισλανδία έσπευσε να στηρίξει τους διεθνείς της "μπιανκοσελέστε".

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η ισοπαλία με την Ισλανδία δεν φέρνει την καταστροφή, όμως αμέσως οι παίκτες της "μπιανκοσελέστε" βρέθηκαν στο στόχαστρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ύψωσε ασπίδα προστασίας σε όλους.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram για να στηρίξει τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους διεθνείς. "Εγώ ξεκίνησα χάνοντας, όχι παίρνοντας ισοπαλία. Ήταν η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990. Πέρα από τους τραυματισμούς, πέρα από τα πάντα, φτάσαμε στον τελικό χάρη στον Γκοϊγκοετσέα και στη θυσία όλων των παιδιών. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε. Πάμε Αργεντινή" ΄έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό post που έκανε.



Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ