ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το ξύλο που έπεσε στο Κολομβία - Αγγλία (VIDEOS)

Colombian players complain to the referee Mark Geiger from U.S, during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Κολομβία AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η αναμέτρηση της Κολομβίας με την Αγγλία που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των "τριών λιονταριών" (4-3) είχε μπόλικο ξύλο και οκτώ κίτρινες κάρτες, οι περισσότερες έως σήμερα σε αγώνα αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. (VIDEOS)

Η Αγγλία ήταν η ομάδα που προκρίθηκε στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3) τα "τρία λιοντάρια" έριξαν στο καναβάτσο την Κολομβία, η οποία είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 93' με την κεφαλιά του Γέρι Μίνα (είχε ανοίξει το σκορ ο Κέιν στο 57' με πέναλτι).

Η αναμέτρηση που έγινε στο Spartak Stadium ήταν πολύ σκληρή. Εκατέρωθεν δυνατά μαρκαρίσματα και οκτώ κίτρινες κάρτες από τον Αμερικανό Μαρκ Γκάιγκερ, οι έξι για τους "καφετέρος". Μέχρι σήμερα στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν είχαν ξαναδοθεί τόσες κάρτες σε ένα παιχνίδι.

Πάμε να δούμε μερικές από τις φάσεις που πήγαν να τινάξουν το ματς στον αέρα...

-Στο 40ό λεπτό ο Μπάριος κουτούλησε τον Χέντερσον. Ο Μαγκουάιρ ζήτησε από τον διαιτητή Μαρκ Γκάιγκερ να κάνει χρήση του VAR, ώστε να αποβάλει τον Κολομβιανό χαφ της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος πήρε κίτρινη κάρτα.

-Στο 45' "κοκκορομαχία" Μίνα - Κέιν.

-Ο διαιτητής έχει σφυρίξει τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Στέρλινγκ κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια, όταν μέλος του προπονητικού τιμ της Κολομβίας "μάρκαρε" τον Άγγλο εξτρέμ.

-Στο 54' ο Χάρι Κέιν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάρλος Σάντσες.

-Στο 56' ο Χέντερσον επιχείρησε κουτουλιά στον Μίνα και πήρε κίτρινη.

-Στο 59' ο Στόουνς μάρκαρε δυνατά τον Φαλκάο. Λίγο μετά τον βρήκε με το πόδι στο κεφάλι. Κίτρινη πήρε ο Κολομβιανός φορ για διαμαρτυρία.

-Στο 120' Μαγκουάιρ και Οσπίνα... αντάμωσαν...

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ