ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το ξέφρενο πάρτι των Κροατών μετά τον θρίαμβο

Το ξέφρενο πάρτι των Κροατών μετά τον θρίαμβο

Το Sport24.gr βρέθηκε στον "πυρήνα" των ξέφρενων πανηγυρισμών των Κροατών κοντά στο "Maksimir" μετά το φινάλε του αγώνα με την Εθνική μας (4-1). Άφθονη μπύρα, τραγούδι, συνθήματα, αγκαλιές, χαμόγελα. (VIDEOS)

Το εμφατικό και άκρως πειστικό 4-1 της Κροατίας απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στο "Maksimir Stadion" για τον πρώτο αγώνα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, την στέλνει με το 1,5 πόδι στο μεγάλο ραντεβού το ερχόμενο καλοκαίρι. Την Κυριακή (12/11, 21:45) στο Φάληρο θα έρθει για να "σφραγίσει" την πρόκρισή της, εκτός αν οι διεθνείς μας καταφέρουν να πετύχουν ένα θαύμα, το οποίο όλοι φυσικά ευχόμαστε.

Παρ' όλα αυτά, θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα και οι Κροάτες φίλαθλοι έστησαν το δικό τους πάρτι κοντά στο γήπεδο μετά το φινάλε του αγώνα. Άφθονη μπύρα, τραγούδι, συνθήματα, αγκαλιές, χαμόγελα, είχαν συνθέσει το παζλ της βραδιάς, που ολοκληρωνόταν ονειρικά γι' αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ κοντά πλέον.

Το Sport24.gr βρέθηκε στην καρδιά των πανηγυρισμών και μεταφέρει όλα όσα έγιναν. Την παράσταση έκλεψε μεταξύ άλλων ένας φίλος των Κροατών, ο οποίος παρά το ότι βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, συμμετείχε όπως οι υπόλοιποι στο... πάρτι, χόρευε με τον δικό του τρόπο, ξεσηκώνοντας τους πάντες και το σκηνικό ήταν όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί.

Έστω και αν εμείς είμαστε στην θέση του ηττημένου, αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Κάποιος χαίρεται, κάποιος λυπάται. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί και εμείς στην θέση τους σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Δείτε τα videos από το πανηγύρι των φίλων της Κροατίας μετά το φινάλε του αγώνα:









TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ