ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το γκολ του Τσάκα στο Σερβία - Ελβετία (VIDEO)

Switzerland's Granit Xhaka controls the ball during an international friendly soccer match against Greece at the Olympic stadium in Athens, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Switzerland's Granit Xhaka controls the ball during an international friendly soccer match against Greece at the Olympic stadium in Athens, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Γκρανίτ Τσάκα ισοφάρισε σε 1-1 για την εθνική Ελβετίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Σερβίας στο Καλίνινγκραντ. (VIDEO)

Η Σερβία κοντράρεται με την Ελβετία στο Καλίνινγκραντ για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 - live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr - και η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό με τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς.

O μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τσάκα, ισοφάρισε για τους Ελβετούς στο 52ο λεπτό και στη συνέχεια πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αλβανικό αετό. Δείτε το γκολ στο παρακάτω video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Σερβία - Ελβετία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ