ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το γκολ νίκης του Σατσίρι για την Ελβετία στο 90' (VIDEO)

Switzerland's Xherdan Shaqiri, left, vies for the ball with Serbian defenders during the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Switzerland's Xherdan Shaqiri, left, vies for the ball with Serbian defenders during the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τζέρνταν Σατσίρι με γκολ στο 90ό λεπτό ολοκλήρωσε την ανατροπή για την εθνική Ελβετίας και "σφράγισε" τη νίκη (1-2) απέναντι στην αντίστοιχη της Σερβίας. (VIDEO)

Η Σερβία αναμετρήθηκε με την Ελβετία στο Καλίνινγκραντ για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό με τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς.

Ωστόσο, οι Ελβετοί έφθασαν στη νίκη με ανατροπή. Μάλιστα, είναι η πρώτη ανατροπή που παρατηρείται στο Μουντιάλ 2018 κι έγινε στο 26ο ματς. Αρχικά ο μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τζάκα, ισοφάρισε για τους Ελβετούς στο 52ο λεπτό και στη συνέχεια πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αλβανικό αετό.

Στο 90ό λεπτό, ο Τζέρνταν Σατσίρι έφυγε στην αντεπίθεση και σκόραρε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και χαρίζοντας στη νίκη (1-2) στην εθνική του ομάδα, ενώ πανηγύρισε παρομοίως. Δείτε το γκολ:

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ