ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απίστευτο video: Τι θα γίνει στην Αγγλία εάν πάρει το Μουντιάλ

England's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal of his team during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovenia at Wembley stadium in London, Thursday, Oct. 5, 2017. England won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal of his team during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovenia at Wembley stadium in London, Thursday, Oct. 5, 2017. England won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein) ASSOCIATED PRESS

Η εθνική Αγγλίας κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο BBC εμπνεύστηκαν ένα καταπληκτικό video σε περίπτωση που τα "τρία λιοντάρια" επιστρέψουν με τον τίτλο από τη Ρωσία. (VIDEO)

Ήρθε η ώρα για να μπει η εθνική Αγγλίας στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Τυνησίας (18/6, 21:00, live η εξέλιξη από το Sport24.gr) για την πρώτη αγωνιστική του εβδόμου ομίλου της διοργάνωσης.

Μπροστά στη γενικότερη ανυπομονησία για την εικόνα που θα παρουσιάσουν τα "τρία λιοντάρια" στα γήπεδα της Ρωσίας, το BBC εμπνεύστηκε ένα υπέροχο video ως διαφήμιση του αποψινού (21:00) πρώτου αγώνα των "Λιονταριών" εναντίον της Τυνησίας.

Από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, τη "λαοθάλασσα" στην υποδοχή, μέχρι... τα χαρτονομίσματα με τον Στέρλινγκ, τα μωρά Αλεξάντερ και... Άρνολντ και τους πανηγυρισμούς της Βασίλισσας Ελισάβετ, οι Άγγλοι αποδεικνύουν ότι ξέρουν (πώς) να παράγουν και καλή τηλεόραση, ακόμη κι αν πρόκειται απλώς για ένα διαφημιστικό σποτ. Απολαύστε το στο παρακάτω video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Βέλγιο με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ