ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το φιλικό με την Αυστρία τελευταίο τεστ για τον Νόιερ

Germany goalkeeper Manuel Neuer takes off his gloves at the end of the Euro 2016 Group C soccer match between Germany and Poland at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Thursday, June 16, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany goalkeeper Manuel Neuer takes off his gloves at the end of the Euro 2016 Group C soccer match between Germany and Poland at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Thursday, June 16, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Γιόακιμ Λεβ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού της Γερμανίας με την Αυστρία (02/06, 19:00) και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μάνουελ Νόιερ, ενώ απάντησε και στις φήμες για ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Το Σάββατο (02/06) η Γερμανία αντιμετωπίζει την Αυστρία σε φιλικό αγώνα, ο οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή του Μάνουελ Νόιερ στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έχασε όλη τη σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το Μουντιάλ.

Την Παρασκευή (01/06), ο Γιόακιμ Λεβ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην κατάσταση του 32χρονου γκολκίπερ, αποκαλύπτοντας πως η τελική απόφαση για την παρουσία ή όχι του Νόιερ στην τελική 23άδα θα παρθεί το βράδυ της Κυριακής (03/06), ύστερα από ειλικρινή συζήτηση των δύο ανδρών.

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί έναν απ' τους υποψήφιους διαδόχους του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, τονίζοντας πως είναι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την κατάσταση του Μάνουελ Νόιερ: "Όλα πηγαίνουν βάσει πλάνου στην περίπτωση του Νόιερ. Έχει κάνει όλες τις προπονήσεις και δεν αντιμετωπίζει προβλημα. Θα μιλήσω ξανά μαζί του σήμερα. Αν όλα είναι καλά, θα ξεκινήσει απ' την αρχή στο αυριανό παιχνίδι.

Είχαμε συμφωνήσει πριν απ' την προετοιμασία πως θα κοιτάζουμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Η τελική απόφαση θα παρθεί το βράδυ της Κυριακής. Έχουμε συμφωνήσει ότι θα μας δώσει μία ειλικρινή απάντηση. Αν μπορεί να παίξει αύριο, θα είναι θετικό. Ο Μάνουελ θα μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά και θα μας πει αν αισθάνεται άνετα να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ: "Το αποκλείω, δεν υπάρχει θέμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι βέβαιο πως θα βρει έναν πολύ καλό διάδοχο του Ζιντάν. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Για το πώς αισθάνεται που θα αναγκαστεί να κόψει παίκτες: "Προς το παρόν είμαι χαλαρός. Αύριο θα δούμε κάποια πράγματα και την Κυριακή υπάρχει πάλι προπόνηση. Θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Φυσικά, η τελική απόφαση δεν είναι ένα ωραίο συναίσθημα για κανέναν. Οι παίκτες είναι δεμένοι κι η αποχώρηση κάποιων εξ αυτών θα αποτελέσει μία μεγάλη απογοήτευση για τους υπόλοιπους".

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst, file

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ