ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το απίστευτο ρεκόρ της Ισπανίας και της Ιταλίας

Το απίστευτο ρεκόρ της Ισπανίας και της Ιταλίας
ANSA

Η ισοπαλία στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 παρέτεινε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί των δύο ομάδων! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η Ιταλία με την Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Juventus Stadium" για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι πήρε το προβάδισμα με τον Βιτόλο στο 54ο λεπτό, ύστερα από τραγικό λάθος του Τζανλουίτζι Μπουφόν, όμως η "σκουάντρα ατζούρα" έφερε το ματς στα ίσα στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανιέλε ντε Ρόσι.

Μ' αυτό τον τρόπο παρατάθηκε ένα τρομερό ρεκόρ για τις δύο ομάδες. Η Ιταλία δεν έχει γνωρίσει ποτέ εντός έδρας ήττα σε προκριματικά Μουντιάλ, καθώς μετράει 43 νίκες και 7 ισοπαλίες, ενώ η Ισπανία έχει να γευτεί την πίκρα της ήττας σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε εντός είτε εκτός έδρας απ' το 1993. "Τρέχει" δηλαδή ένα απίθανο σερί 55 αήττητων αγώνων.

Γενικά, μόλις 4 ομάδες έχουν παραμείνει αήττητες εντός έδρας σε προκριματικά Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, η Ισπανία (44-9-0), η Ιταλία (43-7-0), η Βραζιλία (37-12-0) και το... Νότιο Σουδάν (0-1-0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιταλία και Ισπανία έφεραν στην κορυφή την Αλβανία
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ