ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το απεγνωσμένο "αφήστε με να παίξω" του Γκάγκο

Argentina's Fernando Gago is attended by medics during a World Cup qualifying soccer match against Peru, at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Fernando Gago is attended by medics during a World Cup qualifying soccer match against Peru, at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Φερνάντο Γκάγκο τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστού) τρία λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Bombonera", αλλά μέσα στην ένταση ζητούσε από το ιατρικό επιτελείο να αγωνιστεί. (video)

Οι συχνοί τραυματισμοί του 31χρονου Αργεντινού μέσου, Φερνάντο Γκάγκο, αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξη της (πολλά υποσχόμενης) καριέρας του. Ο "Πιντίτα" πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του "Bombonera", στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής και Περού, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τρία λεπτά κι αντικαταστάθηκε από τον Μπανέγα.

Ο μέσος της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, κατάλαβε άμεσα το μέγεθος του τραυματισμού και ζήτησε να αντικατασταθεί από τον Χόρχε Σαμπαόλι. Ωστόσο, την ώρα που λάμβανε τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της "αλμπισελέστε" και πάνω στην ένταση τόσο για τη νέα ατυχία όσο και για την κρισιμότητα της αναμέτρησης επανέλαβε: "Αφήστε με να παίξω (Dejame jugar, dejame jugar)".

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ