ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το ανατριχιαστικό video για την πρόκριση της Αιγύπτου

Το ανατριχιαστικό video για την πρόκριση της Αιγύπτου

Δείτε ένα συγκλονιστικό video, με έντονο το κοντράστ των συναισθηματών, απ' τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μεταξύ της Αιγύπτου και του Κονγκό που έστειλε την πρώτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια!

Με δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ και λύτρωση με πέναλτι στο 95ο λεπτό, η Αίγυπτος νίκησε με 2-1 το Κονγκό και πήρε μία σπουδαία πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ύστερα από 28 χρόνια!

Ωστόσο, η αναμέτρηση είχε έντονο το κοντράστ των συναισθημάτων, αφού στο 87' και μετά την ισοφάριση του Κονγκό, η Αίγυπτος "φλέρταρε" με τον αποκλεισμό προτού έρθει το "χρυσό γκολ" του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα στην Αίγυπτο ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο απ' τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, στο οποίο μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι ο κόσμος, που κοιτάει αποσβολωμένος και δακρυσμένος απ' τις εξέδρες, κι ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πέφτει στο έδαφος μετά το γκολ της ισοφάρισης, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα του θα μείνει εκτός συνέχειας, ωστόσο λίγο αργότερα σηκώνεται και κάνει κινήσεις προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των συμπαικτών του. Τελικά, θα είναι αυτός που θα λυτρώσει την Αίγυπτο και θα την στείλει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ