ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το άγχος του Μέσι πριν από τον "τελικό" της Αργεντινής (VIDEO)

Argentina's Lionel Messi warms up prior to the start of the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Argentina's Lionel Messi warms up prior to the start of the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Αργεντινής, πριν από το ματς με την Κροατία, ο Λιονέλ Μέσι είχε σκυμμένο το κεφάλι, το οποίο έπιανε με το χέρι του, δείχνοντας έντονα στρεσαρισμένος. Δείτε το σχετικό VIDEO.

Η Αργεντινή ετοιμαζόταν να δώσει κρίσιμο ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Κροατία. Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια μετά το 1-1 με την Ισλανδία στην πρεμιέρα και πολλά περισσότερα άκουσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχασε πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες για να βάλει γκολ.

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Αργεντινής, πριν από την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, ο σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν έντονα στρεσαρισμένος. Είχε σκυμμένο το κεφάλι, το οποίο έπιανε με το χέρι του, έχοντας τα μάτια κλειστά... Το video είναι χαρακτηριστικό...

(AP Photo/Pavel Golovkin)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Κροατία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ