ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τέλος ο Μαστσεράνο από την εθνική Αργεντινής

Argentina's Javier Mascherano reacts during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Javier Mascherano reacts during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλλία, ο Χαβιέρ Μαστσεράνο ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Το παιχνίδι της Γαλλίας με την Αργεντινή που σήμανε και τον αποκλεισμό της "αλμπισελέστε" από το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν και το τελευταίο του Χαβιέρ Μαστσεράνο με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 34χρονος μέσος ανακοίνωσε την απόφασή του.

"Η ιστορία έφτασε στο τέλος της. Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι στο οποίο δεν ξεκινήσαμε καλά, ανακάμψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαι ένας απλός φίλαθλος της Αργεντινής. Εύχομαι στο μέλλον αυτά τα παιδιά να είναι ικανά να πετύχουν κάτι" τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Μαστσεράνο αγωνίστηκε σε όλες μικρές ηλικιακές ομάδες της Αργεντινής, ενώ με την ανδρική μέτρησε 145 συμμετοχές και τρία γκολ. Συνολικά έπαιξε σε πέντε Copa America και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα.

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ