ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στη Βοσνία για τα επεισόδια με την Ελλάδα

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H FIFA επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, το οποίο σημαίνει πως οι αντίπαλοί μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 καλούνται να βρουν άλλη έδρα για τον κρίσιμο αγώνα με το Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου. "Καμπάνα" σε Ζιλί, πρόστιμο σε Μανωλά-Τζέκο.

Όπως αναμενόταν, η FIFA τιμώρησε τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Ελλάδα για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στους Βόσνιους, οι οποίοι καλούνται να βρουν άλλη έδρα (εντός Βοσνίας) για τον κρίσιμο αγώνα με το Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τον πρώην -πλέον- βοηθό του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, Στεφάν Ζιλί, ο οποίος τιμωρήθηκε με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος προπονητής γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Ζένιτσα.

Τέλος, ο Μοχάμεντ Μπέσιτς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ με πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Έντιν Τζέκο για την αψιμαχία με τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Κώστα Μανωλά. Απ' την άλλη πλευρά, ο Έλληνας διεθνής στόπερ καλείται να πληρώσει το ποσό των 2.200 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ