ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τιάγκο Σίλβα: "Ο Νεϊμάρ με προσέβαλε για fair play στην Κόστα Ρίκα"

Brazil's Neymar sits next to captain Thiago Silva, right, and Fred, left, during the training session at Enfield Training Ground, in London, Tuesday June 5, 2018.   (John Walton/PA via AP)
Brazil's Neymar sits next to captain Thiago Silva, right, and Fred, left, during the training session at Enfield Training Ground, in London, Tuesday June 5, 2018. (John Walton/PA via AP) AP

Ο Τιάγκο Σίλβα υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν-Ζερμέν και την εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ, τον προσέβαλε όταν επέστρεψε - τηρώντας το fair play - την μπάλα στην Κόστα Ρίκα.

Ο Νεϊμάρ φέρει μεγάλο βάρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς καλείται να πάρει επ ώμου την εθνική Βραζιλίας και να την οδηγήσει στον έκτο της τίτλο. Κάποιες φορές αυτή η πίεση "εκτροχιάζεται" πάνω σε συμπατριώτες και συμπαίκτες του.

Ο Τιάγκο Σίλβα υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν-Ζερμέν και τη "σελεσάο" τον προσέβαλε όταν έδωσε την μπάλα στην Κόστα Ρίκα, την ώρα που η αναμέτρηση με τους "τίκος" για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Μουντιάλ 2018, δεν είχε γκολ.

"Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ πρέπει ν΄αποφορτιστεί, φέρει μεγάλο βάρος πάνω του. Στην τρίτη αγωνιστική θα είναι πιο ήρεμος. Το κλάμα κάνει καλό. Του είπα να κλάψει, μόνος αυτός ξέρει τι πέρασε για να είναι σε θέση ν' αγωνιστεί στο Μουντιάλ.

Τον θεωρώ έναν ακόμη αδερφό μου, του δίνω συμβουλές και τον προσέχω. Αλλά, σήμερα με στεναχώρησε. Όταν έδωσα την μπάλα στους Κοσταρικανούς με προσέβαλε. Είχε δίκιο, η Κόστα Ρίκα ροκάνιζε το χρόνο. Έδωσα την μπάλα, γιατί δεν θα νικούσαμε σε εκείνη τη φάση. Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Στεναχωρήθηκα με τις προσβολές", υποστήριξε ο Τιάγκο Σίλβα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: John Walton/PA via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ