ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Θετικό τεστ για Αγγλία, 2-1 τη Νιγηρία

England's Gary Cahill celebrates after scoring the opening goal during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Gary Cahill celebrates after scoring the opening goal during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Αγγλία επικράτησε 2-1 της Νιγηρίας σε φιλικό αγώνα στο "Γουέμπλεϊ", παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Γκάρι Κέιχιλ (7') και Χάρι Κέιν (39') τα γκολ για τα "τρία λιοντάρια", μείωσε στο 47' ο Άλεξ Αϊγουόμπι.

Δίχως να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Αγγλία επικράτησε 2-1 της Νιγηρίας σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Γκάρι Κέιχιλ, ύστερα από κόρνερ του Κίραν Τρίπιερ που ένα λεπτό νωρίτερα είδε τον Ουζόχο να του αρνείται γκολ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 39ο λεπτό με δυνατό σουτ του Χάρι Κέιν, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ και λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα της Νιγηρίας, Ουζόχο.

England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

(AP Photo/Matt Dunham)

Η Νιγηρία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε σε 2-1 με τον Άλεξ Αϊγουόμπι, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ μετά από σουτ του Οντιόν Ιγκάλο που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Πίκφορντ. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν, έψαξαν την ισοφάριση, αλλά δεν βρήκαν χώρους προς την εστία του Άγγλου τερματοφύλακα.

Οι πολλές αλλαγές μετά το 60' έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, με την Αγγλία να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα και να φτάνει στη νίκη. Ωστόσο, η εικόνα στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να προβληματίσει τον Σάουθγκεϊτ, έστω κι αν επρόκειτο για φιλικό τεστ.

Οι συνθέσεις

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Στόουνς, Κέιχιλ, Γιανγκ (68' Ρόουζ), Γουόκερ, Ντάιερ, Άλι (82' Ντελφ), Λίνγκαρντ (67' Λόφτους-Τσικ), Στέρλινγκ (73' Ράσφορντ), Κέιν (73' Γουέλμπεκ)

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ουζόχο, Αϊντόγου, Έκονγκ, Μπαλόγκουν 46' Ομερούο), Ονάζι (46' Ετέμπο), Μίκελ, Τζόελ Όμπι (46' Όγκου), Σέχου (46' Εμπουέχι), Ιγκάλο (77΄Ιεανάτσο), Μόουζες (63' Μούσα), Αϊγουόμπι

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Αγγλία - Νιγηρία 2-1 ( 7' Κέιχιλ, 39' Κέιν / 47' Αϊγουόμπι)

Αυστρία - Γερμανία (20:40)

Σουηδία - Δανία (20:45)

Μαυροβούνιο - Σλοβενία (21:15)

Βέλγιο - Πορτογαλία (21:45)

Αγγλία - Νιγηρία 2-1

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ