ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα "καρφιά" του Μόντριτς για τους Άγγλους δημοσιογράφους

Croatia's Luka Modric walks on the pitch during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Croatia's Luka Modric walks on the pitch during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Κροάτης μέσος, Λούκα Μόντριτς, έκανε δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ και στάθηκε στα σχόλια των Άγγλων δημοσιογράφων πριν το παιχνίδι. Τι ανέφερε και για την κούραση.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι για πολλούς ο MVP του Μουντιάλ, ειδικά δε αν κατακτήσει το τρόπαιο με την Κροατία. Ο μέσος της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς, έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Αγγλία και την πρόκριση στον τελικό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια των Άγγλων δημοσιογράφων περί κούρασης του ίδιου και των συμπαικτών του λόγω των παρατάσεων που είχαν παίξει.

"Απόψε (σ.σ. χθες) Αποδείξαμε το αντίθετο απ' όσα έλεγαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι ειδικοί της τηλεόρασης υποτίμησαν την Κροατία και αυτό ήταν τεράστιο λάθος. Ακούσαμε όσα είπαν για μαςε, τα διαβάσαμε και είπαμε 'εντάξει, θα δούμε ποιος θα κουραστεί'.

Θα πρέπει να είναι πιο ταπεινοί και να σέβονται περισσότερο τον αντίπαλο. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν κουρασμένοι και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι πνευματικά και σωματικά", ανέφερε ο Μόντριτς μετά τον αγώνα με την Αγγλία και την τρίτη σερί παράταση για την Κροατία, που όμως έχει βγει όλες τις φορές αλώβητη.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ