ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα έσπασαν από... ευτυχία Σκοτσέζοι για τον αποκλεισμό της Αγγλίας (VIDEO)

Τα έσπασαν από... ευτυχία Σκοτσέζοι για τον αποκλεισμό της Αγγλίας (VIDEO)
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Οι Σκοτσέζοι φίλαθλοι αποθέωσαν την Κροατία και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια βλέποντας τον αποκλεισμό της Αγγλίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Το άσβεστο εθνικό μίσος μεταξύ Σκωτίας και Αγγλίας δεν υπερκαλύπτεται για τις ανάγκες ενός Ηνωμένου Βασιλείου στις διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Η εθνική Αγγλίας βρέθηκε μία ανάσα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ωστόσο δεν είχε στο πλευρό της τους Σκοτσέζους φιλάθλους. Τουναντίον, εκείνοι υποστήριζαν φανατικά την Κροατία και ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

Συγκεκριμένα, όχι απλά χαμογέλασαν, αλλά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και σε γέλωτες ευτυχίας εις βάρος των γειτόνων τους, όπως προκύπτουν από διάφορα videos που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σε ένα εξ αυτών, δεκάδες Σκοτσέζοι φίλαθλοι πανηγυρίζουν τόσο στα γκολ της Κροατίας όσο και στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, διαλύοντας την αίθουσα στην οποία έβλεπαν τον αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μικρό τελικό που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ο μεγάλος! Βέλγιο - Αγγλία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ