ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα δύο γκολ του εκπληκτικού Εμπαπέ (VIDEO)

Τα δύο γκολ του εκπληκτικού Εμπαπέ (VIDEO)
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Μετά από την απίθανη κούρσα του στο 1ο ημίχρονο, ο Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά κόντρα στην Αργεντινή, για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξελίχθηκε σε... φονιά της Αργεντινής, στην αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο 19χρονος Γάλλος ήταν υπεύθυνος ήδη για ένα τέρμα στο 1ο ημίχρονο με την κούρσα του που οδήγησε στο πέναλτι του Αντουάν Γκριεζμάν.

Στο 64ο λεπτό χρίστηκε ο ίδιος σκόρερ. Ο Πολ Πογκμπά άνοιξε αριστερά στον αμαρκάριστο Λικά Ερναντέζ, ο οποίος σέντραρε. Οι αμυνόμενοι της Αργεντινής δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Εμπαπέ, ο οποίος πέρασε σαν σταματημένο τον Ένσο Πέρες, προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει με το δεξί και τελικά το έκανε με το αριστερό, γράφοντας το 3-2.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, σε μία φάση που άρχισε με πάσα του Ουγκό Λορίς στον Ενγκολό Καντέ, ήρθε το 4-2. Ο μέσος της Τσέλσι έδωσε στον Γκριεζμάν που είχε γυρίσει πίσω κι αυτός έδωσε με τη μία στον Μπλεζ Ματουιντί. Αυτός με τη σειρά του άνοιξε στον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σε μία ορθάνοιχτη αργεντίνικη άμυνα, έβγαλε κάθετη για τον Εμπαπέ που σημείωσε άκοπα το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Γαλλία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ